Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: ligán belül válthat a Newcastle korábbi kulcsembere! – sajtóhír

Az angol sportsajtóban megjelentek szerint a Newcastle United együttesét elhagyni készül januárban a “szarkákat” öt éve szolgáló Miguel Almiron.

(Photo by George Wood/Getty Images)

 

Mint ismert, a paraguayi válogatott szélső távozása már a nyáron is napirendi ponton szerepelt, ám akkor Almiron visszautasítva többek között az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) klubjait is, végül maradt Angliában.

A 30 esztendős játékos a mostani idényben viszont úgy tűnik, végleg kiszorult Eddi Howe menedzser elképzeléseiből: ezt bizonyítja, hogy a Premier League-ben két alkalommal cserélték be, összesen 2 (!) percre; Almiron eddig csak az Angol Ligakupában kapott lehetőséget (151 percet, két meccsen – a szerk.).

Az angol sportsajtóban megjelentek szerint a Newcastle-nél nemrég még közönségkedvencnek számító játékosnak a szintén Premier League-ben szereplő Everton készül mentőövet dobni.
A liverpooliak az első beszámolók szerint első körben kölcsönvennék, a több játéklehetőségre vágyó Almiront, akinek szerződése 2026 nyaráig szól a Newcastle United együttesével.

A 60-szoros paraguayi válogatott játékos piaci értékét jelenleg 20 millió euróra taksálják (forrás: Transfermarkt).