Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ancelotti: “Jogosak a kritikák, amit a Lille elleni vereség után kaptunk”

A spanyol labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid vezetőedzője, Carlo Ancelotti elfogadja a kritikákat, amit csapata a Lille elleni Bajnokok Ligája-vereség után kapott. 

(Photo by Michael Regan – UEFA/UEFA via Getty Images)

A Real Madrid edzője, Carlo Ancelotti szerint a kritikák, amelyeket a Lille elleni Bajnokok Ligája-vereséget követően kaptak, „jogosak”, és a szombati Villarreal elleni mérkőzés előtt arra szólította fel a csapatát, hogy sürgősen reagáljanak erre a rossza teljesítményre.

A Real Madrid 36 mérkőzéses veretlenségi sorozatának vetett véget a Lille, miután a francia klub szerdán este 1-0-s győzelmet aratott a spanyol csapat felett.  A hétközi vereség előtt Ancelotti csapata legutóbb január 18-án kapott ki bármilyen versenysorozatban, ami egy hosszabbítás utáni 4-2-es vereség volt az Atlético Madrid ellen a Király-kupa nyolcaddöntőjében.

A vereség nyomán kritikák érték a csapatot, amelyeket Ancelotti elismert, és indokoltnak nevezett a teljesítményük alapján.

„Mindenki mondhat, amit akar- A kritika jogos, az alapján, amit szerdán láttunk. Néha vannak olyan pillanatok, amikor újra kell kapcsolódni a valósághoz, és ezt minél hamarabb meg kell tenni. Senki sem szeret veszíteni, de néha egy vereség újra összekapcsol a valósággal. Nem vagyunk a szintünkön, és vannak játékosaink, akik még nem érték el a saját szintjüket, de ez normális. Hiányzik egy kis intenzitás védekezésben és támadásban, valamint a labdajáratás sebessége.”

A Madrid három ponttal van lemaradva a rivális Barcelona mögött a La Ligában, de továbbra is veretlenek a spanyol bajnokságban.