Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az NB III-ba igazolt az egykori hatalmas csatártehetség – HIVATALOS

Az egykor szebb napokat is látott magyar csatár az NB III-ban folytatja pályafutását…

(Photo by Dean Mouhtaropoulos – FIFA/FIFA via Getty Images)

Az NB III-ban szereplő BFC Siófok számolt be róla, hogy szerződtette a csapat nélküli magyar támadót, Mervó Bencét.

A 29 esztendős támadó a Győri ETO nevelése volt, majd a 2015-ös U20-as világbajnokságon robbant be a köztudatba, ahol öt gólt szerzett, és ezzel a torna ezüstcipőse lehet. Mervó ezt követően Svájcba szerződött a Sionhoz, majd megfordult a lengyel Slask Wroclaw és a Dunaszerdahely alkalmazásában, de mivel légiósként sehol nem tudott gyökeret ereszteni magának, 2018-ban hazatért az ETO-hoz.

Mervó azóta a másodosztályban a Budafok és a Szentlőrinc sorait erősítette, de az utóbbi időben súlyos sérülése miatt nem lépett pályára.

“Nagyszerű közegbe érkeztem, tényleg családias a hangulat. Nekem ez nagyon fontos, hogy tudjak építkezni, folyamatosan fejlődni. Maximalista vagyok magammal szemben és sose vagyok elégedett. Úgy érzem, hogy a csapat kombinatív játékra képes, jó játékosok alkotják. Abszolút pozitívak az első benyomások! Tartottam folyamatosan az edzésritmusom kondival, kispályáztam, jártam Ausztriába edzeni, hogy szinten tartsam magam. A mindennapi csapatedzés az természetesen más. Úgy érzem, napról napra jobb fizikai állapotban vagyok. A testem fizikálisan rendben van, és ez folyamatosan csak jobb lesz!” – nyilatkozta új állomáshelyén.