Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: szerződést hosszabbított tehetséges középpályásával az Eintracht Frankfurt! – Hivatalos

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Eintracht Frankfurt együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződést hosszabbított középpályásával, Hugo Larssonnal.

(Photo by Alex Grimm/Getty Images)

A tegnap esti órákban az Eintracht Frankfurt gárdája hivatalos felületein bejelentette, hogy sikerült megállapodniuk fiatal tehetségükkel, Hugo Larsonnal egy új szerződés aláírásáról. A svéd játékost tavaly nyáron szerződtette a Frankfurt a Malmö csapatától, és már első szezonjában meghatározó tagjává vált a német klubnak. Mindezt jól mutatja, hogy a 20 éves futballista első szezonjában 38 meccsen majdnem 2500 percet tölthetett a pályán, a mostani idényben pedig az eddig lejátszott 8 meccsen is a csapat kulcsfigurája volt. Nem meglepő módon Larsson teljesítményére már több sztárcsapat is felfigyelt ligán belül és kívül is, részben emiatt is kötött új szerződést a vezetőség a keret egyik legnagyobb értékével.

Hugo Larsson a Frankfurt színeiben eddig minden sorozatot figyelembe véve 46 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 4 gólig és 3 gólpasszig jutott. Piaci értékét 28 millió euróra teszi a transfermarkt. Új szerződése 2029 nyaráig köti őt a csapathoz.