Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Saudi Pro League: Cristiano Ronaldo és Sadio Mané vezérletével nyert az Al-Nassr – videóval

A szaúdi labdarúgó-bajnokság (Saudi Pro League) 6. fordulójának szombati játéknapján az Al-Nassr könnyed győzelmet aratott.

(Photo by Yasser Bakhsh/Getty Images)

A vezetést a 17. percben szerezte meg az Al-Nassr, Laporte fejelte rá az egyik védő kezére a labdát, így büntetőt végezhettek el a hazaiak, amit Cristiano Ronaldo tudott értékesíteni, 1-0! A hazai alakulat sorra dolgoztak ki az újabb helyzeteket, és a 29. percben sikerült meglőniük a másodikat is. A lendületből érkező Sadio Mané elé tette le a labdát Cristiano Ronaldo, a szenegáli támadó pedig maga elé vette és kissé kisodródott helyzetből, de sikerült kilőnie a hosszú alsót, 2-0! A 34. percben Mané megszerezhette volna második gólját is, azonban közvetlen közelről csak a felső kapufára tudta fejelni a labdát.

A hazaiak a második félidőben is sorra dolgozta ki a kisebb-nagyobb helyzeteket, viszont a befejezések nem voltak elég pontosak. A 71. percben azonban összejött a harmadik találat is, Abdulrahman tekerte át a hosszúra a labdát Sadio Mané irányába, a rutinos játékos pedig kapásból a kapuba lőtt, 3-0! Az Al-Nassr az újabb sima győzelmével megelőzte az Al-Shabab együttesét, valamint tapad az Al-Ittihadra és az Al-Hilalra, míg az Al Orubah a 11. pozíciót foglalja el.

Al-Nassr – Al Orubah 3-0 (2-0)
Helyszín: King Saud Egyetemi Stadion (Rijad), Vezette: Y. Perez (argentin)
Gólszerzők: C. Ronaldo (17. – büntetőből), S. Mané (29., 71.) ill.

A mérkőzés videós összefoglalója:

A 6. forduló eddigi eredményei és további menetrendje:
Csütörtök:
Al-Ettifaq – Al-Raed 0-1
Al Okhdood – Al-Ittihad 1-2
Al Wehda – Al Feiha 2-2

Péntek:
Al-Khaleej – Al-Kholood 1-0
Al-Riyadh – Al-Qadisiya 2-1
Damac – Al-Shabab 1-0

Szombat:
Al-Nassr – Al Orubah 3-0
Al-Taawon – Al Fateh 2-0
20:00 Al Ahli – Al-Hilal

A bajnokság állása:

Az állást biztosítja a Sofascore