Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: a Frankfurt remeklő támadóját szemelte ki a Liverpool! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool együttese a Frankfurt játékosát, Omar Marmousht szemelte ki a támadósora megerősítésére.

(Photo by Serhat Cagdas/Anadolu via Getty Images)

A Sky Germany legfrissebb beszámolója alapján a Liverpool gárdája megkezdte keresni a lehetséges jelölteket Mohamed Salah pótlására. Az egyiptomi támadónak ugyanis az idény végén le fog járni a szerződése a “Vörösöknél”, jelenleg pedig erősen kérdéses, hogy marasztalni tudják-e még őt a következő évekre. Az angol klub egyik legfőbb kiszemeltje a hírek szerint nem más, mint az Eintracht Frankfurtban futballozó Omar Marmoush. Az egyiptomi támadó tavaly nyáron csatlakozott az Eintrachthoz, és úgy néz ki, hogy a most futó szezon hozhatja meg számára az áttörést. A 25 éves játékos ugyanis kiválóan kezdte ezt a szezont, 9 mérkőzés után 9 gól és 6 gólpassz áll a neve mellett. A hírek szerint a “Vörösök” egy másik fő kiszemeltje a Dortmund támadója, Karim Adeyemi.

Omar Marmoush az Eintrahct Frankfurt színeiben eddig minden sorozatot figyelembe véve 50 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 26 gólig és 12 gólpasszig jutott. Szerződése 2027 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 22 millió euróra teszi a transfermarkt.