Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: sérülés miatt több hétre kidőlt a Manchester United középhátvédje!

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United együttese hivatalos közösségi oldalán beszámolt arról, hogy sérülés miatt több hétig nem számíthat védőjére, Harry Maguire-re.

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Nem kezdte jól a 2024/2025-ös szezont a Manchester United együttese, amelyet a gyenge eredmények mellett gyakran sérülések is sújtanak. A klub nemrég hivatalos közleményben tudatta, hogy egy újabb játékosuk került partvonalon túlra sérülés miatt. A “Vörös Ördögöknél” ezúttal Harry Maguire az, akire egy ideig biztosan nem számíthat Erik ten Hag, miután a középhátvéd izomsérülést szenvedett az Aston Villa elleni 0:0-ra végződő mérkőzés első félidejében. A 31 éves játékos a nyár folyamán az Európa-bajnokságot is kénytelen volt kihagyni vádlisérülés miatt, és a hírek szerint most ugyanez a probléma sújtja a 64-szeres angol válogatott futballistát, ami miatt több hétig nem is lesz majd bevethető.

Harry Maguire ebben a szezonban 9 mérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 492 percet tölthetett a pályán. Csapata legközelebb jövő szombaton fog játszani, a Brentfordot látják majd vendégül a Premier League 8. fordulójában.