Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: új szerződést adna kapitányának a Bayern München! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München együttese megkezdte a tárgyalásokat Manuel Neuerrel a szerződése meghosszabbításáról.

(Photo by Marco Steinbrenner/DeFodi Images via Getty Images)

A német klubokat érintő eseményekben jól értesült Florian Plettenberg beszámolója alapján a Bayern München vezetősége megkezdte a tárgyalásokat Manuel Neuerrel a szerződése meghosszabbításáról. A veterán hálóőrt az aktuális kontraktusa a most zajló idény végéig, azaz 2025 nyaráig köti a német rekordbajnokhoz. A hírek szerint a Bayern a következő szezonra is marasztalná rutinos kapusát, tehát egy évre szóló hosszabbítási ajánlatot terveznek Neuerrel. A források alapján a 38 éves futballista is szívesen maradna még egy évet a csapatnál, így noha nemrég kezdték meg a felek a tárgyalásokat, igen hamar pont kerülhet az ügy végére. A müncheniek számára azért is lenne kedvező ez a hosszabbítás, mert a keret másik meghatározó kapusa, Alexander Nübel a 2025/2026-os idény végéig kölcsönben szerepel a VfB Stuttgartnál, így megoldódna a kapuskérdés a következő szezonra a rekordbajnoknál.

Manuel Neuer 2011 nyara óta a Bayern München futballistája. A klub színeiben azóta 529 mérkőzésen lépett pályára, amelyekből 247-et kapott gól nélkül hozott le. Neuer a csapattal eddig összesen 30 trófeát nyert.