Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megújíthatja veterán klasszisa szerződését a Lazio – sajtóhír

Olasz sajtóbeszámolók szerint a Laziónál rendkívül elégedettek a veterán spanyol középpályás teljesítményével…

(Photo by Image Photo Agency/Getty Images)

A Corriere dello Sport beszámolói szerint a Lazio vezetősége tárgyalásokat kezdeményezett Pedro képviseletével a veterán spanyol középpályás idény végén lejáró szerződése további egy évvel, 2026-ig történő megújításáról.

A 37 esztendős szélső annak idején a Barcelonában nevelkedett, a katalánok első csapatában 2008 és 2015 között több mint 300 mérkőzésen játszott, miközben számtalan egyéb siker mellett öt spanyol bajnoki címet és három Bajnokok Ligáját nyert a gránátvörös-kékek labdarúgójaként. Pedro a katalánoknál töltött időszakot követően öt éven át a Chelsea-t erősítette, mellyel angol bajnok és FA-kupa-győztes lett, majd 2020-ban szerződött az olasz fővárosba.

Pedro először a városi vetélytárs AS Roma labdarúgója volt, majd egy szezon után átigazolt a “sasokhoz”. A rutinos labdarúgó az elmúlt négy szezonban 132 mérkőzésen lépett pályára a Lazio mezében, valamennyi szezonban legalább 40 tétmeccsen szerepelt.

A rutinos labdarúgó az aktuális idényt is kiváló formában kezdte, öt mérkőzésen két gólt szerzett, ezért szeretnék továbbra is foglalkoztatni őt. Ugyanakkor Pedro jövő nyáron már 38 éves lesz, leendő új szerződése lejártakor pedig a 39. születésnapját ünnepelné.