Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NL: Marco Rossi a három pontért utazott Boszniába

A magyar válogatott hétfő este Bosznia-Hercegovina vendégeként lép pályára a Nemzetek Ligájában…

(Photo by Marcel van Dorst / EYE4images/NurPhoto via Getty Images)

A magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi elszántan készül a Bosznia-Hercegovina elleni mérkőzésre:

“A csoportunkban Németország és Hollandia teljesen más polcon van, mint Magyarország és Bosznia-Hercegovina. Mi Boszniával nagyjából egyenrangúak vagyunk, ebből adódóan holnap kiegyenlített mérkőzésre számítok. Mindenekelőtt azért vagyunk itt, hogy elhozzuk a három pontot, mindent meg fogunk tenni ezért. Az előző edzőtábor kezdete óta azon vagyunk, hogy megoldjuk azokat a problémákat, amelyek az Eb során jelentkeztek. Számunkra a legfontosabb a csapategység és a hollandok elleni találkozón ezt be is bizonyítottuk.”

Az olasz szakembernek sérülés miatt biztosan nélkülöznie kell Dárdai Mártont, aki már hazautazott a Herthához, de több hiányzója is akadhat: “Balogh Botond a sérülése miatt ma edzett először velünk, még kicsit kockázatos lenne holnap pályára küldeni. Mindig vannak nehézségek, sérülések, de mindenki hasznára van a csapatnak. Nyilván nem a legkényelmesebb, ha nélkülöznünk kell bárkit is, de teljes a bizalom a jelenlegi keret felé, nem aggódunk a hiányzók miatt” – tette hozzá Rossi.

A négy mérkőzés után két ponttal bíró magyar válogatott hétfő este 20:45-től lép pályára az egypontos Bosznia-Hercegovina vendégeként.