Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: a válogatottnál megsérült a Bayer Leverkusen kulcsjátékosa!

Sérülés miatt kérdésessé vált, hogy a német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayer Leverkusen együttesében pályára léphet-e szombaton a Frankfurt elleni rangadón a csapat sztárja, Florian Wirtz.

(Photo by Jörg Schüler/Bayer 04 Leverkusen via Getty Images)

Mint arról beszámoltunk, Németország válogatottja 1:0-ra legyőzte Hollandiát a Nemzetek Ligája A-divíziójában. A németek kezdőcsapatában helyet kapott Florian Wirtz is, akit a szünetben Julian Nagelsmann lecserélt. Utólag kiderült, hogy a változtatást egy sérülés indokolta, miután Wirtznek az első félidőben egy rossz lépés következtében kifordult a bokája.

A mérkőzést követően a németek szövetségi kapitánya, Julian Nagelsmann elmondta, hogy reményei szerint nem történt nagy baj Wirtz esetében, a cserét pedig elővigyázatossági okokból lépték meg, nehogy súlyosabb legyen a Leverkusen játékosának a sérülése. Wirtz játéka mindenesetre kérdéses a hétvégi bajnokin, a hiánya pedig nagy érvágás lenne a címvédő “Gyógyszergyáriak” számára, akik a kiváló formában lévő Eintracht Frankfurtot látják majd vendégül szombaton.