Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Laczkó Zsolt: “A Honvédnak az NB I-ben a helye”

A szebb napokat is látott Budapest Honvéd kilenc forduló után csak kieső helyen álló a magyar másodosztályú bajnokságban (Merkantil Bank Liga)…

(Photo by Sebastian Frej/MB Media/Getty Images)

A Budapest Honvéd közelmúltban kinevezett pályakezdő vezetőedzője, Laczkó Zsolt az M4 Sportnak adott interjúban optimizmusát fejezte ki a kispesti klub kilátásairól:

“Most tanulom a legtöbbet. Nehéz időszakban kell látni, érezni, hogy ki áll melletted. Olyan helyzetben vagyunk, hogy gyorsan kell eredményt produkálnunk. Hat, hét hét alatt többet tanultam, mint valaha, egyetlen edzőképzés nem tanít annyit, mint egy ilyen helyzet” – mondta el a 37 éves szakember.

Az egykori válogatott játékos arra is vállalkozott, hogy megjósolja, mikorra rendeződhet a csapat helyzete: “Egyetértek a Honvéd szurkolóival, ennek a klubnak az NB I-ben a helye. Meg kell találni a stabil csapatot. Áttörés a következő átigazolási időszak és egy teljes közös felkészülés után várható.”

A Honvéd a másodosztály első kilenc fordulója alatt mindössze két meccset nyert és csupán hét pontot szerzett, így a bajnokság utolsó előtti helyén, vagyis kieső pozícióban áll.