Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: szerződést hosszabbított szárnyvédőjével a Tottenham! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy meghosszabbították szárnyvédőjük, Djed Spence szerződését. 

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

A Tottenham együttese a közösségi felületein a mai nap folyamán hivatalos közleményt adott ki, melyben bejelentették, hogy Djed Spence új szerződést írt alá a csapattal. A védelem mindkét szélén bevethető angol játékos 2022 nyarán került a londoni gárdához 14,7 millió euró ellenében, ám azóta igencsak hányattatott sorsa volt a csapatnál. Spence ugyanis sosem kapta meg igazán a lehetőséget a Tottenhamnél, amit jól mutat, hogy az angol futballista az elmúlt két évben a Stade Rennais, a Leeds United és a Genoa csapatában is szerepelt kölcsönben. Spence a nemrég kezdődő szezont viszont már a Spursnél kezdhette meg, ahol az eddigiekhez képest több lehetőséget kap Ange Postecogloutól, aki eddig ebben az idényben 4 meccsen 108 percet adott neki a bizonyításra. Mindazonáltal a klub így is számol az angol játékossal, akivel a mai napon szerződést hosszabbítottak. Spencet a korábbi megállapodása 2027 nyaráig kötötte a klubhoz, ezt toldották meg most a felek további egy évvel.

Djed Spence a Tottenham színeiben eddig minden sorozatot figyelembe véve 10 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 1 gólt jegyzett. Piaci értékét 8 millió euróra teszi a transfermarkt.