Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rutinos edzőt nevezhet ki a San Lorenzo – sajtóhír

Leandro Romagnoli távozása után a San Lorenzo a hírek szerint megtalálta az új vezetőedzőjét…

(Photo by Mateo Occhi/Getty Images)

César Luis Merlo információi szerint a San Lorenzo vezetősége már szóbeli megállapodást kötött Miguel Ángel Russóval, akit hamarosan 2025 év végéig kinevezhetnek a csapat új vezetőedzőjének.

A 68 éves argentin szakember legutóbb a Rosário Centralt irányította, augusztus elején ért véget a több mint másfél éves megbízatása. Az Estudiantes La Plata egykori klubikonja emellett több ízben irányította nevelő csapatát, valamint a Boca Juniorst és a Vélez Sarsfieldet is. Russo a Xeneize kispadján töltött első pauza alatt, 2007-ben Libertadores-kupa-címhez vezette az együttest. A tréner legutóbb 2021 decemberétől 2022 júniusig a szaúdi Al-Nasszr edzője is volt, ahonnan annak ellenére távozott, hogy vezetésével a csapat húszból tizenöt mérkőzést megnyert.

Russo korábban 2008 és 2009 között kilenc hónapon át 36 mérkőzésen már irányította a Ciclónt.

A San Lorenzo tíz fordulóval a Liga Profesional aktuális kiírása előtt csak a 28 csapatos mezőny 24. helyét foglalja el.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!