Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A neves spanyol lap minden idők legjobbjaként jutalmazta Messit

Csütörtökön ünnepélyes keretek közt díjazták az Inter Miamiban játszó argentin klasszist…

(Photo by Daiana Panza/NurPhoto via Getty Images)

A spanyol Marca nevű lap Lionel Messit választotta minden idők legjobb labdarúgójának, és a csütörtöki napon Miamiban adták át számára az elismerést.

“Tudom, hogy nem adhatom át ezt az elismerésnek, mert senki sem fog felülmúlni téged, Leo” – fogalmazott a lap igazgatója, Juan Ignacio Gallardo a díj átadásakor.

A 37 esztendős argentin klasszis pályafutása során mostanáig 46 trófeát nyert csapataival, egyéni elismerései közt pedig nyolcszor jutalmazták meg az Aranylabdával – mindkettő rekord a sportág történetében.

“Köszönöm a Marcának ezt az elismerést, és nagyon köszönöm mindazoknak, akik minden pillanatban elkísértek a pályán és azon kívül. Mindig is mondtam, hogy egyik megnyert címet sem tudtam volna elérni az engem támogató emberek és a csapattársaim nélkül, mind a válogatottnál, mind pedig a kluboknál, ahol játszottam” – írta Messi az Instagram oldalán a gálát követően.

Az Inter Miami az MLS alapszakaszának győzteseként hétvégén lép pályára az utolsó fordulóban, majd megkezdi a szereplését a bajnokság rájátszásában.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!