Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bejelentették a Spanyol Szuperkupa helyszínét és dátumait

A Spanyol Labdarúgó-szövetség (RFEF) bejelentette a Szaúd-Arábiában megrendezésre kerülő Spanyol Szuperkupa dátumait és párosításait.

(Photo by Yasser Bakhsh/Getty Images)

A Real Madrid, az Athletic Bilbao, az FC Barcelona és a Mallorca csapatai mérkőznek meg a Spanyol Szuperkupa trófeájáért a több mint 60.000 férőhelyes King Abdullah Stadionban Dzsiddában.

A 2025 januárjában megrendezésre kerülő Spanyol Szuperkupának most véglegesítették a helyszínét és a dátumait. Három évnyi rijádi rendezés után a Dzsiddában kerül sor a tornára január 8. és 12. között. A 2020-as esemény is itt zajlott, ahol a Real Madrid büntetőpárbajban győzte le az Atlético Madridot, megszerezve a címet.

Január 8-án a Real Madrid és a Mallorca csap össze. A Real Madrid, mint címvédő érkezik Szaúd-Arábiába, miután megnyerte a legutóbbi tornát, míg a mallorcaiak először vesznek részt, miután a múlt szezonban bejutottak a Király-kupa döntőjébe.

Január 9-én kerül sor a Király-kupa-győztes Athletic Bilbao és a La Liga második helyezettje , a Barcelona közötti összecsapásra.

A döntőt január 12-én játsszák.

A Spanyol Szuperkupa dátumai és párosításai:

ELŐDÖNTŐK:
Real Madrid – Mallorca – 2025. január 8. (szerda)
Athletic Bilbao – Barcelona – 2025. január 9. (csütörtök)
DÖNTŐ: 2025. január 12. (vasárnap)