Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: Erik ten Hag is utalt rá, hogy valóban visszavásárolhatják korábbi játékosukat!

Mint azt korábban már mi is megírtuk, a Manchester Unitednél januárban Luke Shaw és Tyler Malacia hosszan tartó sérülései valamint a két játékos felépülése miatt szükség lehet egy új balhátvédre, aki sokak szerint az az Alvaro Carrereas Fernandez lehet, akit a nyáron adott el visszavásárlási opcióval az MU a portugál Benficának.

(Photo by Ash Donelon/Manchester United via Getty Images)

 

Erik ten Hag menedzsert pénteki, Brentford elleni bajnokiját megelőző sajtótájékoztatóján az angol újságírók meg is kérdeztek arról, hogy valóban lehetséges-e a Benficánál kivirágzó, Lisszabonban rendszeresen futballozó 21 esztendős játékos visszahozatala.

“Álvaro Fernandez játékát folyamatosan figyeljük. Nem véletlen, hogy belefoglaltuk a szerződésébe a visszavásárlási opciót, amely lehetőséget biztosít nekünk arra, hogy kontrollálni tudjuk a helyzetet. Korábban már többször kölcsönadtuk őt, például a Preston Noth End-hez vagy a Granadához, ahol összességében nem játszott túl sokat. Örülök, hogy a Benficánál megkapta a lehetőséget, amivel úgy tűnik, élni is tudott. Nem könnyű sem a Premier League-ben, sem a Manchester United-ben futballozni… A fejlődését tekintve ez volt a legjobb döntés!” – fogalmazott ten Hag, aki az angol lapok következtetése szerint lényegében elismerte, hogy bizony lehetséges, hogy a “vörös ördögök” aktiválják majd januárban a Benficával kötött szerződés visszavásárlási opcióját.