Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premiership: a Kilmarnock ismét legyőzte a Rangerst

A Celtic szombati döntetlenje után a Rangers vasárnap délután a Kilmarnock vendégeként lépett pályára a skót bajnokságban (Premiership)…

(Photo by Craig Foy/SNS Group via Getty Images)

Némi meglepetésre a Kilmarnock tavaly augusztus után újra legyőzte hazai pályán az esélyesebb Rangerst 1-0 arányban. A glasgow-i gárdai hiába játszott jelentős mezőnyfölényben a találkozó elejétől fogva, az első félidő csendesen csordogált, és kisebb helyzeteket leszámítva a kapuk sem forogtak veszélyben. A szünet utáni folytatásban egyre inkább állandósult a Rangers fölénye, a vendégek azonban képtelenek voltak gólra váltani a lehetőségeiket, miközben a hazaiak az ellentámadásokkal operáltak. Amikor már úgy tűnt, hogy a felek megosztoznak a pontokon, a rendes játékidő hajrájában a walesi Marley Watkins bevitte a győztes gólt a Kilmarnock javára.

A harmadik helyezett Rangers a Celtic elleni vereség után másodszor kapitulált a szezonban, és immár hat ponttal van lemaradva az első két helyet elfoglaló Celtictől és Aberdeentől, akik szombaton 2-2-es döntetlent játszottak egymással.

Kilmarnock – Rangers 1-0 (0-0)
Gólszerző: M. Watkins (87.), ill.

A bajnokság aktuális állása

Standings provided by Sofascore