Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Fehérvár játékosa a magyar válogatottba is vissza szeretne térni

A Ferencváros 2-0-s győzelmet aratott a Fehérvár ellen a magyar bajnokság (OTP Bank Liga) 10. fordulójában, ezzel továbbra is vezeti a tabellát…

(Photo by Andrachiewicz/PressFocus/MB Media/Getty Images)

A Fehérvár rutinos játékosa, Kalmár Zsolt a közelmúltban tért vissza a pályára hosszú kihagyása után, a Ferencváros ellen csereként negyedórát játszott, majd elárulta, hosszú távú célja, hogy visszakerüljön a magyar válogatott keretébe:

“Most abban a periódusban vagyok, hogy meccsek kellenek. Edzésmunkában már megfelelő szinten vagyok, de a meccseket nem lehet pótolni. Hosszú sérülés után vagyok, majdnem tíz hónapot kihagytam, úgyhogy türelmesen várok a lehetőségekre. Amikor pedig megkappm, akkor igyekszem minél jobb teljesítményt nyújtani. Hosszú távú célom, hogy visszaverekedjem magam a válogatottba. Ehhez egy út van, a Vidiben kell minél többet és jobban játszanom.”

Szoktunk beszélni a Marco Rossival, a visszatérésemkor is írt és gratulált. Mondta, hogy lendüljek játékba. Folyamatosan, egy-két havonta szoktunk kommunikálni, jó a kapcsolatunk” – árulta el a szövetségi kapitánnyal való kapcsolatáról.

A 29 éves középpályás januárban esett át térdműtéten, amely következtében kihagyni kényszerült az idei nyári Európa-bajnokságot, és csak az elmúlt hetekben léphetett pályára ismét éles mérkőzéseken.