Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Man. United: a szezon végén távozik a klub dán válogatott klasszisa! – sajtóhír

Az átigazolási ügyekben rendkívül jártas Fabrizio Romano információi alapján a szezon végén távozik az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United kötelékéből a rutinos dán válogatott középpályás, Christian Eriksen…

(Photo by Michael Regan/Getty Images)

Fabrizio Romano értesülései szerint a Manchester United illetékesei nem ültek le tárgyalni Christian Eriksennel az esetleges szerződéshosszabbítás kapcsán. A 32 esztendős dán válogatott játékos minden bizonnyal az idény végén távozni fog az angol klubtól, ráadásul ingyen, mivel a kontraktusa lejár. 

Christian Eriksent 2022 nyarán igazolta le a Manchester United, a dán futballista összességében nem tudott az együttes stabil meghatározó tagja lenni hosszabb távon, köszönhetően többek között a kisebb/nagyobb sérüléseinek. Az aktuális szezonban eddig 9 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken 3 találatot és 3 gólpasszt jegyzett, összesen pedig 81 találkozón húzhatta fel magára a United szerelését. Társaival nyert FA-kupát és Ligakupát is. Karrierje során megfordult még az Ajaxban, a Tottenham Hotspurben, az Interben és a Brentfordban. Eriksen továbbra is nélkülözhetetlen tagnak számít a dán válogatottnál, a címeres mezt ez idáig 138 alkalommal viselhette, 43 gólnál és 32 gólpassznál tart.