Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mason Greenwood visszatérne az angol válogatottba – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint a Marseille bomba formában játszó angol támadója Thomas Tuchel érkezését használná ki a visszatérésre…

(Photo by Sylvain Dionisio ATPImages/Getty Images)

Az egykori Manchester United sztár, Mason Greenwood 2020-ban szerezte meg első és egyetlen válogatottságát, amikor debütált a Három Oroszlánnál Izland ellen. Ezt követően azonban a játékos bántalmazási ügyei miatt a válogatott elhatárolódott a játékostól, így Greenwood hiába nyújtott remek teljesítményt a Getafe és a Marseille színeiben, Southgate hallani sem akart a behívásáról.

Jelenleg azonban, mivel Thomas Tuchel átvette a válogatott vezetését, Greenwood továbbra is bízik az angol válogatott behívásában, és várni fog, hogy beszélhessen a német edzővel, mielőtt véglegesen döntene a nemzetközi futballban betöltött jövőjéről – áll a The Sunban, hiszen a Marseille támadójának lehetősége van arra is, hogy a jamaikai válogatott színeiben folytassa karrierjét.

Mason Greenwood elhatározta, hogy a legmagasabb szinten szeretne játszani, ami számára a világbajnokságra való kijutást jelenti. Amennyiben Anglia nem számít rá, csatlakozni fog Jamaikához, és azon az úton próbálja meg elérni a 2026-os világbajnokságra való kijutást.