Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: a DVSC szankciókkal bünteti játékosait – HIVATALOS

A magyar bajnokságban (OTP Bank Liga) az elmúlt négy meccsét elveszítő Debreceni VSC kieső helyen áll…

( Photo by Jan De Meuleneir / Photo News via Getty Images)

A Debreceni VSC hivatalos oldalán tudatta, hogy a klub vezetősége a hétfői napon rendkívüli ülést tartott a csapat gyenge eredményei miatt, ahol a többségi tulajdonos képviselői és a klub vezetői értékelték a helyzetet, és szankciókról, valamint a jövőbeli klubműködésről is hoztak döntéseket.

Az egyik ilyen döntés az, hogy a klub a játékosok és az edzők előre meghatározott, bizonyos célok elérése esetén járó keretéből egy konkrét összeget visszatart, amihez csak akkor juthatnak hozzá, ha a szombati bajnokin legyőzik idegenben a Fehérvárt, valamint utána sikerrel veszik a mezőkövesdi kupamérkőzés jelentette akadályt is. Amennyiben ez nem következik be, az összeget jótékonysági célokra ajánlják fel.

Az edzői stáb munkáját illetően a fehérvári bajnoki és a mezőkövesdi kupamérkőzés után, összességében értékel a klubvezetés, a játékosok felé támasztott követelményekkel összhangban lévő, komoly elvárásokat kommunikálták feléjük. Ugyanakkor a szakmai stáb szabad kezet kapott abban, hogy ha bármilyen szakmai vagy egyéb okból kifolyólag szankciót alkalmazna, azt a vezetők támogatni fogják.

Fentiekhez kapcsolódóan a DVSC vezetősége arról is döntött, hogy átalakítja a szervezeti struktúráját és a mai naptól a sportigazgatói feladatokat más konstrukcióban látja el. Ennek megfelelően Hayk Hovakimyan – elismerve és megköszönve a DVSC-ért az elmúlt 2 és fél évben végzett értékes munkáját – nemzetközi kapcsolatokért felelős igazgatóként folytatja tovább.