Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Virgil van Dijk fontos információt hintett el liverpooli jövőjével kapcsolatban

Az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool csapatának védője, Virgil van Dijk a jövőjéről beszélt a klubnál. 

 (Photo by Nikki Dyer – LFC/Liverpool FC via Getty Images)

A Liverpool csapatkapitánya, Virgil van Dijk megerősítette, hogy “folyamatban vannak a tárgyalások” egy új szerződésről, amely a szezon végén lejáró megállapodását hosszabbítaná meg. A Liverpool sportigazgatója, Richard Hughes vezeti a tárgyalásokat a játékos ügynökével a hosszabbításról.

„Azt mondhatom, hogy a tárgyalások már folyamatban vannak, de nem tudom, mi fog történni a jövőben”

– nyilatkozta Van Dijk.

“Jelenleg teljesen a Liverpoolra koncentrálok, arra, hogy megnyerjük a következő mérkőzéseinket. Hogy mit hoz a jövő, azt most még nem tudom. Csak annyit mondhatok, hogy a tárgyalások elkezdődtek, és majd meglátjuk.”

A 33 éves védő kiváló formában van az idényben, vezetésével Arne Slot csapata mindössze három gólt kapott nyolc meccs alatt, és vezeti a Premier League-et.

Amikor arról kérdezték, látja-e magát még sokáig a legmagasabb szinten játszani, Van Dijk így válaszolt:

„Nagyon jól érzem magam, fizikailag és mentálisan is, és élvezem a játékot. A megfelelő emberekkel folynak a tárgyalások, és amikor eljön az idő a döntésre, ti, a média is meg fogjátok tudni. De most minden energiámat a Liverpoolra fordítom, és arra, hogy sikeresek legyünk ebben a szezonban.”

Formájáról így nyilatkozott:

„A saját teljesítményem rendben van, de nem szeretnék magamról beszélni. Nem csak rajtam múlik, hogy nem kapunk gólt, ez az egész csapat érdeme.”