Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Libertadores-kupa: Milito szerint még nem jutottak tovább

Az Atlético Mineiro 3-0-s győzelmet aratott a River Plate ellen a Libertadores-kupa elődöntőjének első mérkőzésén…

(Photo by Gilson Lobo/Getty Images)

Az Atlético Mineiro argentin vezetőedzője, Gabriel Milito szerint a háromgólos előny ellenére csapata nem veheti biztosra a továbbjutást, mivel a visszavágón is nehéz csatára kell készülniük:

“Örülök, hogy meg tudtuk valósítani, amit szerettünk volna. Ezzel együtt úgy gondolom, hogy a sorozat még mindig nyitott. A Libertadores-kupában kiváló csapatok szerepelnek, akik mindig megkövetelik a legjobb játékot. Tisztában vagyok vele, hogy hová megyünk a visszavágóra, ismerem Gallardo mentalitását, valamint az edző és a játékosok figyelmét, így idegenben is pokolian nehéz dolgunk lesz.”

“Elszakadtak tőlünk és lőtték a gólokat. Olyan érzésem volt, hogy nagyon könnyedén szerezték a gólokat. Nem voltunk olyan kemények, amilyennek kellett volna lennünk, erősebben kellett volna védekeznünk és ellentámadásokat indítani a megszerzett labdákból. A visszavágón nagyon komoly futballreakcióra lesz szükség” – értékelte az első mérkőzést a River Plate sikeredzője, Marcelo Gallardo.

A párharc második mérkőzését egy hét múlva rendezik a Buenos Aires-i Estadio Monumentalban.

A másik ágon a brazil Botafogo és az uruguaiy Penarol verseng egymással a döntőbe jutásért.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!