Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Egy hónap után távozott a DAC ismert sportigazgatója – HIVATALOS

A szlovák bajnokságban (Niké Liga) szereplő FC DAC 1904 a múlt hónapban nevezte ki sportigazgatójának az egykori szlovák válogatott labdarúgót…

(Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Az FC DAC 1904 csütörtökön a hivatalos oldalán keresztül tudatta, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott a klub sportigazgatójával, Martin Skrtellel.

A csallóközi egyesület szűkszavú közleménye annyit közölt, hogy az egykori szlovák válogatott hátvéd személyes okokból távozik a klubtól.

A 39 éves egykori labdarúgó hazájában a Trencsén csapatában mutatkozott be, majd az orosz Zenit Szentpétervár játékosa volt, legemlékezetesebb időszakát pedig a Liverpoolnál töltötte. Az egykori kőkemény hátvéd 2008 és 2016 között 320 mérkőzésen lépett pályára a “vörösök” színeiben, Skrtel ezt követően még Törökországban és Olaszországban is játszott, mielőtt hazatért volna Nagyszombatra.

“Elsősorban szeretnék köszönetet mondani a tulajdonosnak, az ügyvezető igazgatónak és az egész DAC-nak a belém fektetett bizalomért. Új életszakasz kezdődik számomra és tényleg hálás vagyok, hogy egy ilyen modern klubnál kaptam meg a lehetőséget a professzionális fejlődésre. Örülök, hogy a labdarúgás világában szerzett sokéves tapasztalatomat Szlovákiában fogom kamatoztatni. Bízom benne, hogy a klub segítségére leszek és hogy az egész csapattal közösen elérjük azokat a célokat, amelyeket a szezon előtt kitűztek Dunaszerdahelyen” – fogalmazott Skrtel a szeptember 19-i kinevezésekor.