Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az FC Barcelona húzónevére csapna le a Manchester United – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint ismét heves érdeklődést mutat a Manchester United az FC Barcelona holland középpályásáért, így Frenki de Jong távozása újból asztalra kerülhet Katalóniában…

(Photo by Gongora/NurPhoto via Getty Images)

A legfrissebb angol beszámolók szerint a Manchester United újból érdeklődik az FC Barcelona sztárja, Frenkie de Jong megszerzése iránt.

Miután Erik ten Hag 2022-ben átvette a Vörös Ördögök irányítását, elsődlegesen a középpálya megerősítését tűzte ki célul a 27 éves játékos leigazolásával. A United már megállapodott a katalánokkal a játékos szerződtetéséről, de végül De Jong elutasította az Old Traffordra való igazolást. Mivel nem sikerült megszerezniük első számú célpontjukat, Ten Hag csapata úgy döntött, hogy alternatív lehetőségekre összpontosít, és leigazolta Casemirót. A brazil játékos ígéretesen kezdte a Premier League-et, de az utóbbi időben nehezen találta meg a formáját, és az elmúlt hetekben már arról számoltak be, hogy a Manchester United már készen áll arra, hogy elengedje őt.

A Barcelona készen áll arra, hogy eladja De Jongot, hogy csökkentse a bérköltségeit pénzügyi nehézségeik közepette, és legalább 50 millió fontért hajlandóak lennének megválni tőle. Így a United szeretné kihasználni a spanyol csapat jelenlegi helyzetét, és mindent megtesznek, hogy megszerezzék De Jongot.

Frenkie de Jong a Bayern München elleni mérkőzésen már 29 perc játékpercet kapott edzőjétől, így a holland játékos lassan készen áll arra, hogy ismét a katalán csapat egyik megkerülhetetlen alapkövévé váljon.