Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elégedetlen a frissen igazolt csatárával, új támadó után néz januárban a West Ham – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint olyannyira elégedetlenek Nicklas Füllkrug játékával Londonban, hogy a West Ham akár már a téli átigazolási szezon folyamán új támadó után nézhet…

(Photo by Rob Newell – CameraSport via Getty Images)

Hatalmas árcédulája ellenére sem váltotta meg a világot a 31 éves német válogatott támadó, Nicklas Füllkrug a West Ham színeiben, így a londoni már most új igazolást tervez a január folyamán, hogy megerősítse a csapat támadósorát.

A TalkSport szerint Julen Lopetegui menedzser már nyomást gyakorol a klubra, hogy januárban új csatárt keressen, ami tovább bonyolítja Füllkrug helyzetét.

A legfrissebb beszámolók szerint a Panathinaikos csatára, Fotis Ioannidis is a megfontolt nevek között szerepel, miután a 24 éves görög válogatott játékos már a nyári átigazolási időszakban a West Ham figyelmét élvezhette, de végül a Panathinaikosnál maradt. Bár a szezont lassan kezdte, mindössze egy góllal 11 mérkőzésen, továbbra is potenciális célpont maradt a londoni klub számára.

A West Ham jelenleg a tabella 15. helyén szerepel, Nicklas Füllkrug pedig mindössze négy alkalommal kapott lehetőséget, ez idő alatt 0 gólt és gólpasszt szerezve.