Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: új szerződést adna védőjének a Manchester City! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City együttese kész új szerződést adni védőjének, Josko Gvardiolnak.

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Az angol sajtó legfrissebb beszámolói alapján a Manchester City vezetősége szeretne a közeljövőben új megállapodást kötni védőjével, Josko Gvardiollal. A horvát futballista tavaly nyáron 90 millió euró ellenében került a Cityhez az RB Leipzig csapatától. A 22 éves játékos ezt követően hamar a manchesteri alakulat meghatározó alakjává vált, ahol védőmunkája mellett a góljaival is kivette a részét a csapat sikereiből. Ennek fényében nem meglepő, hogy a City vezetősége máris új szerződést adna Gvardiolnak, akit a tavaly nyáron aláírt megállapodása 2028 nyaráig köt a címvédőhöz. A hírek szerint a vezetők hamarosan további két évre azaz 2030 nyaráig szóló szerződést tennének Gvardiol asztalára, ezen felül pedig a jelenlegi heti 120 ezer fontos fizetését is megemelnék heti 150 ezer fontra. A források alapján a horvát játékos is jól érzi magát a Citynél, így igen hamar, akár ebben a naptári évben megszülethet a megegyezés a felek között a közös folytatást illetően.

Josko Gvardiol a Manchester City színeiben eddig minden sorozatot figyelembe véve 56 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 7 gólig és 3 gólpasszig jutott. Piaci értékét 75 millió euróra teszi a transfermarkt.