Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cannavaro felháborodott öccse eltiltásán

Akik figyelemmel kísérik az olaszországi futballeseményeket, azoknak biztos ismert az a fogadási botrány, ami miatt az SSC Napoli két labdarúgóját, Paolo Cannavarot és Gianluca Grava-t fél évre eltiltották az aktív játéktól. Állítólag bebizonyosodott róluk az, hogy bundaajánlatot kaptak, amit visszautasítottak, de nem jelezték ezt az olasz szövetségnek, így most mindketten kényszerpihenőt kaptak.

Paolo Cannavaro bátyja Fabio, aki a 2006-ban világbajnoki címet szerzett olasz válogatott akkori csapatkapitány volt, felháborodott azon, hogy öccsét eltiltották és ennek hangot is adott.

„Ismerem az öcsémet, semmi köze a visszaélésekhez – jelentette ki Fabio Cannavaro. – Eltiltása jelzés arra, hogy az olasz sportbíráskodás rendszere tökéletesen elavult, gyors és alapvető megreformálásra szorul. Ha ezt nem teszik meg illetékesek, akkor ártatlan embereket szabadon meghurcolhatnak a jövőben is.”

Fabio Cannavaro kijelentette, hogy öccse Paolo egy tiszta ember, akit valakik megtaláltak a piszkos olasz futballéletben.

Báló Bence