Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messi: azt kívánom, hogy Argentína is olyan sikeres legyen, mint a Barcelona

Az Albiceleste sztárja állítása szerint nagyon vágyik arra, hogy a válogatottal is mihamarabb trófeákat nyerjen a közeljövőben, továbbá reményét fejezte ki, edzője, Tito Villanova mihamarabbi gyógyulása érdekében.

Lionel Messi a minap elismerte, hogy az argentin nemzeti csapattal is olyan sikerekre vágyik, mint amilyeneket a Barcelonával el sikerült már érnie. A támadót korábban már többször megvádolták, hogy elsősorban csak a katalánok sikereivel foglalkozik, és a válogatott csak másodlagos számára.

,,Azt kívánom, hogy minél több címet begyűjtsek Argentínával, akárcsak a Barcelonával. Nekem, és a többieknek sok szép pillanatunk volt már a válogatottal, bár ez nem mindenkinek tűnhet annyira jónak. Az utóbbi évben nagyon élveztük a dolgokat, jól összejött a csapat. Mindig azt várom magamtól, hogy javuljak mindenben, ebből áll a karrierem.” – beszélt a válogatottal kapcsolatos gondolatairól Messi, az Ole riporterének.

A pillanatnyilag még háromszoros Aranylabdás játékos zárásként pedig a legjobbakat kívánta mesterének, Tito Villanovának, miután a Barca edzője az elmúlt hónapban sebészeti beavatkozáson esett át, kiújult rákbetegsége miatt.

,,Mi itt mindannyian Tito mögött állunk, és én is külön küldöm neki természetesen a legjobb kívánságaimat, hogy az egészsége minél hamarabb visszatérjen. A munkánál fontosabb az egészsége, sőt jelenleg ez a legfontosabb számára!” – zárta mondandóját Messi.

Szerző: Balogh József