Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

OTP Bank Liga – Januárban kezdődik a téli felkészülés

Három hete véget ért a bajnoki szezon őszi szakasza, azóta pihenés, illetve a szinten tartásé a főszerep. Január elején azonban már a felkészülés veszi kezdetét. Több csapat is bejelentette már, hogy megy-e edzőtáborba, vagy sem. Persze ezeket az anyagiak döntik el leginkább.

Több klubnál is vannak ugyan még kérdőjelek a végleges programmal kapcsolatban, ám közben már érkeztek hivatalosan bejelentett felkészülési találkozók.

Kispest. Három barátságos összecsapás már biztos. Január 19-én, 13:00 órától a Komló, 23-án, 11:00 órától a Veszprém, míg 26-án a Puskás Akadémia lesz Délczeg Gergelyék ellenfele.

Ferencváros. Ricardo Moniz együttese eddig három mérkőzést kötött le, amelyek közül a szlovák MFK Ruzomberok elleni már korábban ismert volt. Azonban újabb két találkozó vált biztossá. Előbb Január 18-án, 16:00 órától az ukrán Dinamo Kijevvel csapnak össze a zöld-fehérek, majd 21-én a román Steaua Bucuresti együttesével méri össze erejét a brigád. A Ruzomberok elleni összecsapást Lipóton játszák a felek.

Kaposvár. Eddig egyetlen ellenfél ismert a somogyiaknál. Prukner Lászlóék a horvát Cibalia Zagrebbel mérkőznek meg január 26-án.

Kecskemét. A korábbiakhoz képest immár öt mérkőzés ismert a lila-fehérek felkészülési programjából. Január 19-én, 11 órától a harmadosztályban szereplő Dunaújváros, január 26-án, 10 órakor a Cegléd, 12 órától a Baja lesz az ellenfél. Februárban két mérkőzés biztos. Előbb február 2-án a Ferencváros, majd 6-án délután 15 órától a Szegeddel csap össze a lila-fehér együttes.

Újpest. A fővárosi lila-fehérek január 15-étől 26-ig Törökországban edzőtáboroznak, ahol előbb a német másodosztályban harmadik helyen álló Kaiserslauternnel, majd a bolgár Pirin Goce-val csapnak össze. Az előbbi találkozó január 20-án, utóbbi január 24-én esedékes.

Videoton. Egyetlen edzőmérkőzés biztos eddig a háromhetes spanyol edzőtábor alatt, ez pedik a Juhász Roland iránt érdeklődő ukrán Dnipro Dnyipropetrovszk elleni január 17-én.

Gavalovits Sándor