Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: Jöhet a folytatás, kezdődjék a 2013-as év

Az olasz foci szerelmesei bizonyára már nagyon várhatták ezt a hétvégét, mert a téli szünet után újra folytatódnak a bajnoki küzdelmek a Scudettoért. A 19. fordulóban szombaton két mérkőzést, vasárnap pedig nyolcat rendeznek, amelyek közül kiemelkedik a Napoli-Roma összecsapás.

Catania-Torino 2013.01.05. 18:00 TV: Sportklub

A 2013-as esztendő az olasz bajnokságban a Catania-Torino mérkőzéssel kezdődik. Mindkét csapatban akadnak sérült játékosok, de ezt inkább a Torino érezheti majd meg, mert a védelem közepéből hiányozni fog Angelo Ogbonna.

Lazio-Cagliari 2013.01.05. 20:45 TV: Sportklub

A szombati játéknap másik mérkőzésén a Cagliari látogat a Lazio otthonába. Komoly sérülések egyik oldalon sincsenek, viszont az nem bíztató a Cagliari számára, hogy utolsó 4 meccsüket elveszítették a bajnokságban.

Udinese-Internazionale 2013.01.06 12:30 TV: Sportklub

Kora délután kezdődik a forduló egyik komolynak ígérkező mérkőzése, amelyen az Udinese fogadja az Inter együttesét. A Friulanik keretéből nincs komoly hiányzó, viszont a Nerazzurriknál sárgalapos eltiltás miatt hiányozni fog a védelem közepéből Andrea Ranocchia.

Parma FC-Palermo 2013.01.06 15:00

A Parma a szezon első felében a várakozásokon felül teljesített, mert a 8. helyen állnak, ezt viszont a Palermo nem mondhatja el magáról, ugyanis, mindössze csak a 18.-ok és a felzárkózást már az Ennio Tardini stadionban megkezdenék.

Juventus-Sampdoria 2013.01.06 15:00 TV: Sportklub

A téli szünetet az első helyen töltő Juventus otthonába látogat a Sampdoria. A Zebrák keretéből sérülés miatt hiányozni fog Chiellini és nem játszhat Lichtsteiner sem. A Sampdoriánál kérdéses Simon Poulsen és Enzo Maresca játéka, valamint sérülés miatt nem játszhat Maxi López sem.

Genoa-Bologna 2013.01.06 15:00

A Genoa a téli szünetet a kiesést jelentő 19. helyen töltötte, míg ellenfele a Bologna egész jó őszt futott, amit a 14. helyen zárt. Egyik csapatnál sem lehet tudni komoly hiányzókról.

Fiorentina-Pescara 2013.01.06 15:00

A Violák remek első félévet produkálva a 3. helyen várhatják ezt a találkozót, ezzel szemben az újonc Pescaranak sem kell szégyenkeznie az őszi teljesítményével, ugyanis elkerülve a kieső helyek bármelyikét is a 16. helyen állnak jelenleg a bajnokságban. Komoly sérülés nem található egyik csapatnál sem.

Chievo-Atalanta 2013.01.06 15:00

A két csapat a tabellán egymás szomszédságában töltötték a téli szünetet, így mindenképpen szorosnak ígérkezik ez a találkozó. Mindkét oldalról vannak hiányzók, de nagyjából egyenlő erők küzdelmére számíthatunk.

AC Milan-Siena 2013.01.06 15:00 TV: Sportklub

Az AC Milan otthonába látogat a bajnokság sereghajtója a Siena. A Milan keretében több sérült is található (Nigel de Jong, Daniele Bonera, Mario Yepes, Cristian Zapata), ellenben a Sienával, ahol nem hiányoznak majd játékosok.

SSC Napoli-AS Roma 2013.01.06 20:45 TV: Sportklub

A forduló legjobban várt mérkőzését vasárnap este rendezik meg a San Paolo stadionban, ahol a bajnokság jelenlegi 5. illetve 6. helyezettje fog összecsapni. Mindkét csapat remekül teljesített az ősszel, a Napolitól még két pontot le is vontak és eltiltották fél évre Paolo Cannavarot valamint Gianluca Gravat, mert nem jelentettek egy bunda-ügyet. A hazaiak csapatában nincs sérült vagy más eltiltott játékos. A fővárosiaknál kérdéses lehet Osvaldo, Totti és Florenzi játéka, valamint eltiltás miatt nem szerepelhet Marquinhos. A mérkőzés szempontjából jó hír az, hogy mindkét oldalon remek támadó játékosok vannak, akik idén nagyon gólerősek, így mindenképpen sokgólos mérkőzésre számíthatunk.

Báló Bence