Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolási- és felkészülési körkép 2013. január 8.

Videoton. Kétszeres ázsiai BL győzteshez mehet Sándor György. A tárgyalásokat megerősítette az Ittihad FC (al-Ittihad) elnöke.  Az elöljáró a szaúdi médiának nyilatkozva elmondta, hogy már csak az aláírás hiányzik a papírokról.

„Sándor szerződtetése után még egy légiós csatárt szeretnénk igazolni, és jó néhány jelöltünk van – megpróbáljuk a legmegfelelőbbet megtalálni” – nyilatkozta Mohammed al-Fajez klubelnök.

Debrecen. Akár már januárban Ciprusra szerződhet Adamo Coulibaly. A Loki francia támadójáért az APOEL jelentkezett be, kedvezményes áron viheti, hiszen nyáron lejár Coulibaly szerződése, így akkor ingyen mehet. A csatár még nem tárgyalt a szerződése meghosszabbításáról a debreceni vezetőkkel.

Kispest. Nyilvánosságra hozták a kispestiek felkészülési programját. E szerint hét összecsapást játszik Marco Rossi együttese.

A program:

Január 19., 13.00 Budapest Honvéd–Komló

Január 23., 13.00 Budapest Honvéd–Veszprém

Január 26., 11.00 Puskás Akadéma–Budapest Honvéd

Január 30., 14.00 Budapest Honvéd–Nitra (szlovák)

Február 2., 13.00 Budapest Honvéd–Banik Ruzina (szlovák)

Február 6., 13.00 Budapest Honvéd–MSK Rimavská Sobota (szlovák)

Február 9., 13.00 Budapest Honvéd–Tatran Presov (szlovák)   

Kaposvár. Aaron Addo Dankwah ismét zöld-fehérben futballozhat tavasszal. A svájci Lugano futballistája korábban szerepelt már kölcsönben a Rákóczinál.

A klub a felkészülési programot is nyilvánosságra hozta, a tervek szerint két edzőtáborral megspékelve. Az első edzőtáborra Horvátországban kerül sor. A csapat többször is semleges helyszínen vívja majd a felkészülési mérkőzéseit, köztük a nyolcszoros szlovén bajnok NK Mariborral.

A program:

Január 26. Kaposvár–FC Nitra (szlovák)

Január 31. Kaposvár–Maribor (szlovén)

Február 3. Kaposvár–Osijek (horvát)

Február 6. Kaposvár–Hartberg (osztrák)

Február 8–16. három mérkőzés a horvátországi edzőtáborban, később kijelölendő ellenfelekkel

Február 16. Koper (szlovén)–Kaposvár

később kijelölendő időpont (febr. 16. után) később kijelölendő ellenfél

Diósgyőr. Majdnem teljes kerettel készülhet Szentes Lázár csapata a tavaszi szezonra, miután José Luque és Francisco Gallardo is visszatért. Szavo Rakovics a pravoszláv karácsony, Csirszki Martin sérülés, Rakaczki Bence pedig a betegsége miatt nem készül együtt a pios-fehérekkel.

Siófok. Két játékos, Máté János és Menyhárt Attila érkezése biztos a sereghajtónál. Rajtuk kívül Kiss Zoltán, valamint Varga Krisztián is próbajátékon vesz részt. Kiss legutóbb Békéscsabán szerepelt, de korábban játszott Újpesten is. Varga Sopronból kerülhet a Balaton partjára. Ugyanakkor továbbra is terítéken van a korábbi válogatott védő, Timár Krisztián szerződtetése.

Gavalovits Sándor