Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az új-zélandi Ryan Nelsen a Toronto FC vezetőedzője lesz

A jelenleg a Queens Park Rangers-ben játszó Nelsen, úgy tűnik, már a visszavonulását tervezi, hiszen már meg is kapta első menedzseri munkáját, annak ellenére, hogy még aktív játékos.

A kőkemény védő, kedden írta alá vezetőedzői szerződését a kanadai Toronto FC-nél, amely az MLS-ben szerepel. A roppant fiatal, még csak hat esztendős klubnál Ő már a nyolcadik menedzser lesz a sorban. Nelsen a korábbi Ipswich, és Arsenal sztárt, Paul Mariner-t váltotta, aki tavaly vette át a csapatot, ám már sok lehetősége az angolnak sem volt javítani a gyászosan indult mérlegen.

A mára már új-zélandi legendának számító bekk lesz ezzel minden idők legfiatalabb MLS vezetőedzője, hiszen még csak 36 éves lesz idén. Persze kérdés, hogy mikor állhat munkába, ugyanis a londoniaknál még júniusig szól a szerződése, és eddig alapembernek számított, így nem biztos, hogy könnyen elengednék a védőt. A tengerentúli profi liga idénye pedig februárban indul, így tehát adja magát a kérdés, hogy van-e értelme még a QPR-nak magához láncolni Őt akarata ellenére, vagy megteszik neki azt a szívességet, hogy most azonnal felhagyhasson az aktív játékkal.

Szerző: Balogh József