Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mourinho – nincs lazítás!

Ma este 21:30 (tv: DigiSport 2) fogadja a Real Madrid az odavágón 2:1-re diadalmaskodó Celta Vigot, a hazaiak portugál trénere annyira komolyan veszi a visszavágót, hogy mindenkit nevezett a keretéből, aki egészséges.

Tizenkilencedik Király kupa elsőségre hajt a Madrid, bár még nem adták föl a bajnoki elsőségért folyó küzdelmet, (16 pont a hátrányuk az éllovas Barcelonával szemben) úgy vélik a kupában több keresnivalójuk lehet idén.

Mourinho két játékosát hagyta kereten kívül, Fabio Coentraot, aki még sérüléssel bajlódik, illetve Marcelot, ő már felépült a lábközépcsont törésből, viszont az erőnléte még nem 100%-os.

A 20 fős keret:

Kapusok: Casillas, Adán, Jesús,

Védők: Varane, Nacho , Carvalho, Arbeloa, S. Ramos, Albiol,

Középpályások: Di María, Khedira, Modric, Özil, Xabi Alonso, Essien,Callejón, Kaká

Támadók: Ronaldo, Higuaín, Benzema

Széles tehát a repertoár van válogatási lehetősége a madridiak trénerének, szükség is lesz rá, hiszen egygólos hátrányban vannak a fővárosiak, ami azonban egyáltalán nem ledolgozhatatlan. Kulcskérdés, ami mostanában a fő téma is a blancóknál, hogy ki kezd majd a kapuban. Köztudott Casillas nem ápol jó viszonyt mesterével, Adán a múlt heti soros bajnokin megkapta a lehetőséget, de hat perc után kiállították, ezáltal bizonyítani nem tudott. A Madridiaknak elég az 1:0-s győzelem is, hiszen idegenben C. Ronaldo révén betaláltak az első mérkőzésen.

Real Madrid – Celta Vigo 21:30 DigiSport 2

Sevilla – Mallorca 19:30 (DigiSport2)
Első mérkőzés: 5-0

A Sevilla az első mérkőzésen átgázolt a Mallorca együttesén, mely az idei szezonban igen csak gyengélkedik. Ezt a nagy arányú vereséget ráadásul hazai pályán könyvelhették el, így minden bizonnyal ez a párharc már eldőlt és kijelenthető, hogy a Sevilla ott van a legjobb nyolc között, a visszavágó csupán formalitásnak tűnik.

Zaragoza – Levante 21:30
Első mérkőzés: 1-0

Némi meglepetésre Pintér Ádám csapat a Zaragoza idegenben jutott előnyhöz a párharc első felvonásán az ellen a Levante ellen, mely mind az európai porondon, mind pedig a bajnokságban igen szépen szerepel, nem úgy mint a Zaragoza. A vendégeknek nagyon jó és hibátlan meccsre szel szükségük, amennyiben meg szeretnék fordítani a párharcot.

Cserenkó Szabolcs