Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Légiósok: „Még egyetlen klubbal sem tárgyaltam”

Továbbra sem lehet biztosat tudni Juhász Roland sorsáról. A belga Anderlecht védője az őt képviselő F-Group menedzserirodán keresztül tájékoztatta a közvéleményt.

„Örülök, hogy sokakat érdekel a sorsom, jólesik a magyar futballszurkolók támogatása. Értékelem, hogy rengetegen bíznak abban, hogy mihamarabb megoldódik a jövőm. Ugyanakkor tisztelettel kérek mindenkit, legyen türelmes, és ne higgyen a pletykáknak. Olvasom a híreket, folyamatosan kapom a telefonokat, holott én nem egyeztem meg senkivel, mi több, még egyetlen klubbal sem tárgyaltam. Nem utaztam el sehová, Brüsszelben vagyok és az U21-es csapattal készülök. A menedzserem természetesen dolgozik, ő áll kapcsolatban az érdeklődőkkel, de nekem az a feladatom, hogy minél jobb állapotban legyek, ezért a munkára koncentrálok. Ígérem, nem titkolózom, amint konkrétum történik az ügyemben, tájékoztatom a sajtót, s rajta keresztül a drukkereket” –  nyilatkozta Juhász.

A közlemény azután jelent meg, hogy a belga La Nouvelle Gazzette szerint a török Trabzonspor képviselői a Belekben edzőtáborozó Anderlecht átigazolásaiért felelős sportigazgatójával, Herman Van Holsbeeckkel is találkoztak, hogy véglegesítsék a magyar hátvéd szerződtetését. A lap azt is tudni véli, hogy a törökök már megegyeztek Juhásszal, így már csak az RSCA-nak kell rábólintania, hogy Juhász két és fél évig a török csapatban játsszon. A török klub 750.000 eurót fizetne az Anderlechtnek.

Nemrég a Sunderlanddel is összeboronálták a védőt. Angolforrások szerint az észak-angliai klub 1,8 millió euróért vinnék Juhászt.

De felmerült a Dnipro, az Everton és a West Ham neve is, mint lehetséges kérő.

Gavalovits Sándor