Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Országot válthat a Hannover támadója

A norvég Mohammed Abdellaoue iránt az utóbbi időben több együttes érdeklődéséről is lehetett hallani, amelyek alapján elképzelhető, hogy nemcsak klubot, hanem bajnokságot is cserél a játékos.

A 27 éves és huszonnégyszeres válogatott középcsatár szerződése csak 2014 nyarán jár le, ennek ellenére a szintén német élvonalbeli Fortuna Düsseldorf mellett az angol – pontosabban walesi – Swansea és az olasz Lazio tapogatózásáról is lehet hallani.

Az osloi születésű labdarúgó egyébként az idei szezonban huszonegy alkalommal jutott szóhoz és hat gól mellett két gólpasszt osztott ki.

Abdellaoue-hoz a magyarokat kellemetlen emlék fűzi, hiszen a tavaly novemberi, 2-0-ra elveszített felkészülési mérkőzés egyik találatát éppen a hannoveri gólvágó szerezte.

A ballábas futballistával kapcsolatban – akinek piaci értéke 7,5 millió euró körül mozog – még érdemes lehet tudni, hogy testvére, Mustafa „Mos” Abdellaoue az FC Köbenhavnban játszik, az unokatestvére, Omar Elabdellaoui pedig jelenleg a Feyenoord profija.

Szerző: Budai Levente