Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Fiorentina is beszállhat a Lampardért folytatott harcba, immáron három olasz klub a palettán

Újabb olasz klubbal hozták szóba a Chelseat nyáron biztosan elhagyó Frank Lampardot. Ezúttal a sajtó a Fiorentina csapatával hozta szóba a veterán középpályást.

Borja Valero a Violák középpályása nem rég tett nyilatkozatában közölte azt, hogy szívesen látná Lampardot a csapat soraiban.

Mindezek után jött a csattanó, ugyanis Lampard állítólag az ügynökén keresztül azt üzente, hogy örömmel csatlakozna a Violákhoz. A labdarúgó nagy csodálója az észak-olasz városnak, ráadásul a Gigliati szépen építkezik az elmúlt hónapokban, így nem kizárt, hogy a 34 éves klasszis Vicenzo Montella irányítása alatt fejezi be a pályafutását.

A hír minden kétséget kizárva örömmel töltheti el a Fiorentina szurkolóit, de a valóságtartalma megkérdőjelezhető.

Szinte biztosak lehetünk abban, hogy Lampardot rabul ejtette Firenze, mert az utóbbi évek során 4-5-ször is a tiszteletét tette a városban, azonban nagyobb összegben nem érdemes arra fogadni, hogy a játékos a Serie A-ban fog kikötni.

Angliában egyébként nagyon rossz híre van az olasz focinak, főleg az utóbbi évek botrányai miatt, így szinte kizárt, hogy Olaszországba fog szerződni, pláne akkor, ha már csak a levezetés a célja.

Báló Bence