Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb sikeres nap a német első osztályú klubok háta mögött!

Az elmúlt napokhoz hasonlóan pénteken is több, élvonalbeli csapat felkészülési mérkőzést játszott, melyeken veretlenek maradtak a Bundesliga 1.-es gárdák!

Borussia Möchengladbach – Eintracht Frankfurt: 3-2 (2-1).

A Dubaiban megrendezésre kerülő, élvonalbeli együttesek rangadója a várakozásoknak megfelelően szoros eredményt hozott, bár az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a bajnokság – eddigi – meglepetéscsapata, az Eintracht Frankfurt csak az utolsó tíz percben tudta igazán izgalmassá tenni az összecsapást. Gólszerzők: de Jong (35.), Nordtveit (44.), Marx (62.), ill. Meier (11.), Inui (82.).

Borussia Mönchengladbach: ter Stegen – Jantschke, Stranzl, Dominguez, Wendt – Nordtveit, Marx – Cigerci, Arango – Herrmann, de Jong.

Az Eintracht Frankfurt összeállítását egyelőre nem közölte a bundesliga.de oldal.

További német érdekeltségű találkozók:

NEC Nijmegen (holland) – Bayer Leverkusen: 0-1 (0-0). Gólszerző: Schürrle (55.).

Heerenveen (holland) – Hoffenheim: 1-3 (1-2). Gólszerzők: Van La Parra (19.), ill. Vestergaard (36.), Usami (40.), Joselu (89.).

FSV Frankfurt (német másodosztályú) – Greuther Fürth: 1-2 (1-1). Stieber Zoltán a 74. percben állt be a vendégekhez. Gólszerzők: Yelen (17.), ill. Pledl (10.), Nöthe (54.).
Werder Bremen – Zwolle (holland): 2-2 (0-1). A párharc krónikájához hozzátartozik, hogy a 39. percben a brémai Niclas Füllkrug büntetőt hibázott. Gólszerzők: Ekici (55.), Wurtz (69.), ill. Mokhtar (12.), Pluim (74.).

VfB Stuttgart – RKC Waalwijk (holland): 1-1 (1-1). Hajnal Tamás, a „svábok” középpályása a kezdőcsapatban kapott helyet és az első félidő végéig maradhatott a pályán. Gólszerzők: Traore (10.), ill. Jozefzoon (3.).

Szerző: Budai Levente