Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ismét örülhetnek az olasz foci szerelmesei: Serie A 20. forduló – beharangozó

Folytatódnak az olasz élvonalbeli-labdarúgóbajnokság küzdelmei, különösebb nagyobb rangadó nélkül, de azért történhetnek meglepetések.

Bologna – Chievo 2013.01.12. 18:00 TV:SportKlub

A 20. forduló nyitómérkőzésén a Bologna otthonába látogat a Chievo együttese. A Bologna számára fontos lenne a 3 pont megszerzése, hogy távolabb kerüljenek a kieső helyek környékéről. Egyik csapatban sem lesz komolyabb hiányzó.

Inter Milan – Pescara 2013.01.12. 20:45 TV:SportKlub

Az előző fordulóban mindkét csapat nagy meglepetést okozott ellentétes teljesítményekkel. Az Inter simán kikapott az Udinese otthonában (3:0), míg a Pescara meglepetésre idegenben legyőzte a Fiorentinát (0:2). A Nerazzurrik feledtetnék az előző meccs eredményét ellentétben a Pescaraval akik szívesen megismételnék azt. Mindkét oldalon akadnak hiányzók eltiltás illetve sérülések miatt.

Torino – Siena 2013.01.13 12:30 TV:SportKlub

Vasárnap kora délután a bajnokság sereghajtója a Siena a Torino FC otthonába látogat. A Siena csapatában nincs sérült vagy eltiltott játékos, viszont a Torinonál még mindig hiányozni fog a védelem közepéből Angelo Ogbonna.

Napoli – Palermo 2013.01.13 15:00

A Napoli eddig kiválóan teljesít, míg ellenfele a Palermo egyre mélyebbre süllyed a gödörben és a kiutat nem valószínű, hogy a remek formában lévő Azzurrik ellen találják meg. A Napoli csapatában két eltiltott játékos van (Gianluca Grava, Paolo Cannavaro-szövetségi döntés miatt), míg a Palermo dolgát néhány pótolható sérült játékos nehezíti.

Parma FC – Juventus 2013.01.13 15:00 TV:SportKlub

A bajnokság jelenlegi éllovasa a Parma otthonába látogat, ahol mindenképpen szeretné feledtetni az előző forduló csalódást keltő vereségét. A Zebrák keretéből még mindig hiányzik Chiellini, míg a Parma keretében Zaccardo és Daniele Gallopa sem lesz ott.

Lazio – Atalanta 2013.01.13 15:00

A bajnokság jelenlegi 2. helyezettjének a Lazionak az otthonába látogat az Atalanta BC. Az Atalantanál gondot okozhat Stefano Lucchini illetve Daniele Capelli hiánya is, ellenben a Lazioval, ahol nincsenek komoly hiányzók.

Catania – AS Roma 2013.01.13 15:00

Az előző fordulóban mindkét csapat csúnyán kikapott, így mindenképpen szeretnének győzni az Elefántok és a Farkasok is. Komoly sérülés egyik oldalon sincs, így mindkét csapat teljes erőbedobással futballozhat a mérkőzésen.

Cagliari – Genoa 2013.01.13 15:00

Saját pályáján játszhat a Cagliari és nézőket is fogadhat, amit azzal hálálnának meg, hogy hosszú idő után újra nyernének a bajnokságban. Mindkét csapatban vannak sérültek, de ez nagyobb gondot a vendégcsapatnak okozhat, mert hiányozni fog az egyik legjobb góllövőjük Ciro Immobile.

Udinese – Fiorentina 2013.01.13 15:00

A forduló legizgalmasabbnak ígérkező mérkőzése, amely igazi háromesélyes találkozó lesz. Az Udinese csapatából egy hiányzó lesz Benatio Mehdi Afrika Nemzetek Kupája miatt, míg a Fiorentinanál nincs komoly sérülés vagy hiányzó, így mindenképpen egy igazán jó meccsre számíthatunk.

Sampdoria – AC Milan 2013.01.13 20:45 TV:SportKlub

A 20. forduló záró mérkőzése, amely találkozón az előző fordulóban a Juventust idegenben verő Sampdoria otthonába látogat az AC Milan együttese. Mindkét csapatban több sérült is található. A Milannal főleg a védelemben (Bonera, Yepes, de Jong), míg a Sampdorianál a támadósorban fordulnak elő hiányzók (Maxi López, Nicola Pozzi, Enzo Maresca).

Báló Bence