Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem hosszabbított a kapus, távozhat a KTE értéke, hazatért Kulcsár – január 12.

Kaposvár. Nem hosszabbította meg december végén lejáró szerződését Horváth László, így a kapus valószínűleg távozik a Rákóczitól. A 24 éves játékos az ősszel Lubos Hajdúch mögött csak második számú kapus volt, illetve a Kaposvár második csapatában védett.

Kecskemét. Christian Ebala és Vladan Szavics is visszatért szabadságáról, így teljes kerettel készülhet a lila-fehér klub a folytatásban. Ugyanakkor a kazah FK Astanától visszatérő Kethevoama Foxi szeretne távozni, a klubvezetés pedig engedélyt adott a középpályásnak más klubokkal való tárgyalásra. Balogh Béla is távozhat, mivel többhavi bérével adós a klub. A védőért a Pécs és a Diósgyőr érdeklődik. Gyagya Attila és Tölgyesi Viktor alacsonyabb osztályú csapathoz kerülhet kölcsönbe, míg Koszó Balázs sorsa bizonytalan.

Haladás. Véget ért Kulcsár Kornél próbajátéka a belga Liérse-nél, így a középpályás hazatért. A belgák jó játékosnak tartják, ám fizikailag még nem száz százalékos.

Újpest. Több ellenfél kiléte is ismert, akikkel a lilák megmérkőznek a török edzőtábor idején. A korábban lekötött német Kaiserslautern és bolgár PFK Pirin után a román Gaz Metan Medias, a fehérorosz Szlavija Mazir és az ukrán Csornomorec ellen is játszik Jos Daerden együttese.

Gavalovits Sándor