Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

„Gera a vezér, az agy és amolyan fájdalomcsillapító” – az egyik román blog szerint

A román Gazeta Sporturilor egyik blogja boncolgatja a FIFA által meghozott döntést, amely szerint márciusban zárt kapus lesz a magyar-román világbajnoki selejtező.

Hollandia színültig telt arénában ütött ki minket, így nem lehet egyből azt mondani, hogy kedvező nekünk ez a döntésírja a blogger bevezetésként. ­Ez egy tévhit. Természetesen egy kicsit nehezebb ellenséges légkörben futballozni, ugyanakkor ettől még senki sem esik hasra, sehol sincs teljes csend. Bukarestben 53. 329 néző üvöltött, de például a holland Luciano Narsingh rendre bolondot csinált belőlünk a szélen. Azt hiszem, a magyaroknak nagyobb gond, hogy Gera Zoltán nem állhat rendelkezésre a meccs idején” – teszi a blogíró, aki szerint Gera most van a zeniten.

33 éves, tehát éppen 33 évnyi rutinnal rendelkezik, és a Premier League-ben játszik, ő a vezér, az agy, és amolyan fájdalomcsillapító” méltatta a magyar kapitányt a rivális újságírója, aki szerint Budapesten aligha lehet majd pokol a számukra, azok után, hogy Isztambulból is győzelemmel tértek haza. Hozzunk haza pontokat a “pokolból”, verjük meg a szomszédot és a kezünk a mennyország kilincsén lesz”zárta bejegyzését az író.

Gavalovits Sándor