Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pontosztozkodás az Estadio Anoetaban!

Pár éve egyértelműen a győzelem reményében utazott a vendég Depor San Sebastián városába, jelenleg azonban a mérkőzés esélyese a Sociedad volt, mivel a hazaiak az előkelő hetedik helyről várhatták az összecsapást, addig a vendég Depor a La Liga utolsó 20. helyén tartózkodik.

A legutóbbi 30 mérkőzésen a Real Sociedad csapata 8 alkalommal tudott győzni, 8 döntetlen született, míg 14 alkalommal a Deportivo csapata örülhetett. Ennek tükrében mérkőzés első gólját Pizzi szerezte Bergantinos átadásából (0:1), ezzel kissé ráijesztettek a hazaiakra, akik keményen dolgoztak az egyenlítés érdekében. Az első félidő utolsó percében sikerült is betalálniuk Aranzubia kapujába Valea révén (1:1).

A labdabirtoklás szinte egyenlő volt, nem játszott alárendelt szerepet a La Coruna, több szabadrúgást végeztek el mint a hazaiak, és többet is lőttek kapura. Evaldo tizennégy perc alatt két sárgalapot is kapott, ezáltal mehetett zuhanyozni a 64. percben. A második negyvenöt percben kiosztott 9 sárgalap kicsit sok, hamar elfáradtak a csapatok. A maradék szűk félórában az eredmény már nem változott, a döntetlen igazságosnak mondható.

Real Sociedad – Deportivo La Coruna 1:1 (1:1) gólszerzők: Pizzi 27’ ill. Valea 45’

Cserenkó Szabolcs