Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Felkészülés, átigazolások – hírek az NB I-ből

Újpest. Mégsem a bolgár Pirin Goce Delcev, hanem az azeri élvonal második helyén álló Simurq lesz a lilák ellenfele. Az azeri klubban futballozik Mario Bozics, aki korábban játszott Újpesten. Hír még a lila-fehérek háza tájáról, hogy Rajczi Péter a klub második csapatával edz, amíg nem talál neki csapatot a tulajdonos – erről a Nemzeti Sportban beszélt a támadó.

MTK. A szponzoroknak köszönhetően mégis el tud menni edzőtáborba Garami József együttese. A kék-fehérek február 9. és 16. között a törökországi Belekben készülnek egy hetet, ahol megmérkőznek többek között a román Vaslui, a cseh Sigma Olomuc valamint az ukrán Metalurh Doneck.

Pécs. Három mérkőzés már biztos a baranyai klubnál. Január 16-án a Kozármisleny, január 19-én a horvát NK Cibalia, míg január 23-án a Komló lesz a pécsiek ellenfelei. Továbbá hivatalossá vált, hogy a Kecskemétről távozó Balogh Béla Márton Gábor csapatánál folytatja.

Győr. Kapust keres a listavezető. A közeljövőben visszavonuló Szasa Sztevanovics mellé/mögé igazolna Pintér Attila. A tervek szerint akár a Siófokon védő, korábban Angliában pallérozódó Kurucz Péter a kiszemelt, akiért akár Molnár Pétert adná cserébe a győri klub.

Siófok. Mogyorósi József is távozott a kiesőjelölttől, így tovább gyengült a Balaton parti együttes védelme. Ugyanakkor a korábban a sárga-kékekkel készülő Máté János, Menyhárt Attila, Kiss Zoltán és Varga Krisztián egyaránt 2014. júliusáig kötelezte el magát Horváth Károly együtteséhez. Horváth elmondta hogy a győri Simon Andrásért is megtették ajánlatukat, így csak a labdarúgón múlik, hogy Siófokra igazol-e kölcsönbe.

Gavalovits Sándor