Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Portugál próbázó Győrben, Csiki combizomsérülést szenvedett, ketten Belgiumban – január 16.

Győr. A portugál Joao Paiva próbajátékon vesz részt Győrben. A csatár jelenleg a svájci Grasshoppers játékosa. Eközben egy balhátvédet is keres Pinté Attila Völgyi Dániel mellé. A két próbázó, a szlovák Marián Had és a szerb Joszip Projics közül választ majd a tréner. Hír még, hogy az ETO nem Spanyolországba, hanem Egyiptomba utazik edzőtáborba január 18-án. Sérülés miatt nem tart a kerettel Lazar Sztanisics, illetve Pintér Attila döntése miatt Marko Dinjar sem. Így a szlovákiai Nagymegyer együttesével a zöld-fehérek második együttese csap össze.

MTK. Részleges combizomszakadást szenvedett a hétfői edzésen Csiki Norbert, a bajnokságban második helyen álló kék-fehérek középpályása. A 21 éves játékosra bizonytalan ideig nem számíthat Garami József.

Újpest. Két fiatal is Belgiumban szerepel fél évig kölcsönben. Barczi Dávid és Egerszegi Tamás egyaránt a Sint-Truiden játékosa lesz nyárig.

Siófok. Megegyezett egymással a Győr és a kék-sárga alakulat, így Simon András a tavaszt a Balaton partján tölti kölcsönben. Simon korábban megfordult a Liverpoolban és a spanyol Córdobában is, legutóbb Pápán játszott szintén kölcsönben.

Kaposvár. Műteni kell Posza Zsolt korábban operált térdét, így a kapus másfél hónapig biztosan nem edzhet. Ahogy arról korábban beszámoltunk, Major Ádám is kisebb beavatkozáson esik át, így rá sem számíthat Prukner László szakvezető. Waltner Róbert és hegedűs Dávid ugyanakkor már együtt készül a kerettel.

Kecskemét. Csehországban folytatja Farncis Litsingi. A lila-fehérek kongói támadója a Zdenek Scasny irányította FK Teplicénél folytatja pályafutását. Litsingi a Kecskemét klubrekordere a maga 113 NB I-es mérkőzésével. Rajta kívül senki sem lépett még pályára ennyiszer a magyar első osztályban a klub színeiben.

Pécs. Balogh Béla még nem a klub játékosa, hiszen az MLSZ első fokon kizárta a piros-feketéket az átigazolásból, mert nem fizették ki a Kaposvárnak Miroslav Grumics vételárát. A pécsiek fellebbeztek, így a fellebbviteli bizottság döntésére várnak a baranyai klubnál.

Gavalovits Sándor