Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

EB gólkirály érkezhet Palermoba

A szicíliai klub vezetősége komoly erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy megerősítsék a keretet és elkerüljék az estleges kiesést az első osztályból. A jelenlegi átigazolási szezonban már megerősítették a védelmet Aronicaval és Dossenaval, de most a támadó szekciójukat is szeretnék ütőképessé tenni, méghozzá úgy, hogy megpróbálják megszerezni Milan Barost.

A klub szinte kénytelen csatárt igazolni, ugyanis Abael Hernandez az egész szezonra kidőlt, térdszalag sérülés miatt. A sajtó szerint már folynak a tárgyalások Baros jelenlegi klubjával a Galatasarayjal, és állítólag már közel is állnak ahhoz, hogy az üzlet létrejöjjön. A Palermonál jól jöhet Baros rutinja, ugyanakkor nem biztos, hogy jó vétel lesz, mert a támadó már sok helyen megfordult, de kevés helyen hagyott nyomot maga után.

Baros a 2004-es EB-n bronzérmet nyert a cseh válogatottal és a torna gólkirálya is ő lett. Egy évvel később pedig BL-t nyert a Liverpoollal az emlékezetes isztambuli döntőn, ahol a Vörösök 3:0-ról álltak fel. Azóta Baros megfordult az Aston Villaban, Lyonban és a Portsmouthban is, jelenleg pedig a török bajnokságban játszó Galatasarayban játszik, ahol az idén egyszer sem lépett pályára.

Báló Bence