Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Két korábbi klasszisával erősíthet a Milan

A mai napon újabb pletykák születtek a Milannal kapcsolatban. A klubbot két korábbi klasszis középpályásával hozták szóba, név szerint David Beckhammal és Kakával.

A 115-szörös angol válogatott Beckham novemberben bejelentette, hogy nem marad jelenlegi klubjánál a LA Galaxynál, de nem szeretne felhagyni a profi labdarúgással. A 37 éves játékosnak azóta rengeteg arab, kínia és európai érdeklődője is van.

Beckham korábban kétszer is szerepelt már a Milannál, ahol 33 mérkőzésen kétszer talált kapuba. A középpályás tapasztalatával és kiváló rúgótechnikájával sokat tudna segíteni a jelenleg elég felemás szezont futó Milanon.

A klub legutóbbi aranylabdása, Kakának a visszavásárlása már régóta téma a Milannal. A brazil irányító-középpályás sohasem találta meg a helyét a Real Madridban és jelenleg is csak epizódszereplőként számítanak rá. Madridban szinte már ingyen is megszabadulnának a játékostól, mivel nagyon magas a fizetése és rendkívül keveset játszik.

Azonban a Milan vezetősége néhány nappal ezelőtt azt állította, hogy csak fiatal játékosokat hajlandóak igazolni, így meglepő lenne, ha a két középpályás közül az akár az egyiket is leigazolnák.

Báló Bence