Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Milan: tárgyalások kezdődnek a Real Madriddal

Az AC Milan háza tájáról az utóbbi napokban, olyan híreket lehet hallani, hogy Kaká a klub utolsó aranylabdása visszatérhet a San Siro gyepszőnyegére. Kaká nem érzi jól magát Madridban, amit tegnap este egy baráti vacsorán közölt Robinhoval és több volt csapattársával is.

A Tuttosport szerint ma reggel a Milan vezetősége megbeszélést tartott a lehetséges átigazolásról. A hírek szerint a Real Madrid és a Rossoneri között már megkezdődtek a tárgyalások és a sajtó szerint a játékos kölcsönben érkezhet a klubhoz, ugyanis Kaká hosszú távon már nem illik bele a Milan keretébe, mert a csapatnál fiatalítás zajlik. A pletykák arról is szólnak, hogy Kaká hajlandó lenne kompromisszumokra is a fizetését illetően, annak érdekében, hogy visszakerüljön szeretett klubjához.

Kaká 2003 és 2009 között szerepelt már a Milan színeiben és a klub egyik legendájává vált, azonban Madridba való igazolása után José Mourinho kezei alatt nem tudott kiemelkedőt alkotni. Ebben az idényben mindössze 7 bajnokin jutott szóhoz.

Báló Bence