Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szétkapják a Barcát?

Habár a Barcelona sikeressége elsősorban a nagy sztárok játékán múlik, a kiegészítőembereknek is jelentős szerepe lehet adott esetben – különösen idén. Ha ők nem kapnak kellően nagy megbecsülést, akkor még a mostaninál is rövidebb lehet majd a kispad.

Kép: metro.co.uk

Kép: metro.co.uk

Messi sérülésével óriási veszteség érte ebben az évben a Barcelonát, különösen a támadósorban vannak gondok – ezeket hivatott orvosolni Munir és Sandro, a két saját nevelésű fiatal csatár.

Munir tavaly berobbant a szezon elején, ám onnantól sem a bizalom nem volt meg felé, sem pedig a kiemelkedő teljesítmények nem jöttek a részéről. Egyre inkább Sandro lett favorizálva kettejük közül, ami most minden korábbinál nagyobb jelentőséget kap.

Jelenleg felváltva kezd Munir és Sandro – egymást tartják versenyben a kezdőtagságért folytatott harcban, hol egyik, hol másik teljesít jobban. Munir iránt már korábban is több klub érdeklődött – a szezon előtt úgy tűnt, az Ajaxnál kezdheti majd meg az évet.

Ez nem így lett, most viszont Sandróért kezdtek el érdeklődni bizonyos angol klubok. A Sport értesülései szerint a Tottenham és a Newcastle United is szeretné megszerezni a fiatal támadót, aki ezek szerint elég sokra hivatott.

Baranyai Balázs