Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Párizsban nem félnek Ronaldotól

Alig egy hét múlva már a harmadik forduló rangadóit láthatjuk, a Bajnokok Ligája csoportkörében. Az egyik leginkább várt találkozó pedig nem lesz más, mint a Paris Saint-Germain és a Real Madrid csatája, a francia fővárosban.

real-madrid-villarreal-cristiano-ronaldo_3209584

Jövő héten tehát találkozik az idei Bajnokok Ligája kiírás sötét lova, azaz a PSG, illetve a 2014-es csúcsrajutás után a trónra visszavágyó Real Madrid. A találkozónak esélyesként fog nekivágni a „Királyi” gárda, ám felelőtlenség lenne egyértelműen a vendégek sikerét várni.

A jövő szerdai meccs előtt éppen egy héttel úgy fest, hogy a Paris Saint-Germain játékosai nincsenek igazán megijedve, persze ez meglepő is lenne, lévén náluk is olyan világsztárok labdáznak, mint Zlatan Ibrahimovic és Ángel Di María. Illetve vannak olyan ifjú titánok is a csapatban, mint Serge Aurier. Az elefántcsontparti védő nagyon bátran áll hozzá a derbihez:

Nem vagyok nagy rajongója a videózásnak. A meccsek előtt ezt csinálni nem hasznos szerintem. Nem fogunk változtatni Cristiano Ronaldo miatt, mert nem borzongok meg tőleni. Ő egy kivételes játékos, a legjobb a világon Messivel, de nem vagyok a rajongója.” – nyilatkozta a tehetséges bekk.

Balogh József